Termeni si Conditii
Folosirea acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Acest site are rol strict de prezentare. Informatiile prezentate pe site nu obliga in nici un mod Furnizorul (in acest caz Pensiunea Pestisorul). PENSIUNEA PESTISORUL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.
Accesand pagina Termeni si conditii puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Drepturi de autor:
Intregul continut al site-ului PENSIUNEA PESTISORUL este proprietatea Furnizorului si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor.
Folosirea fara acordul Furnizorului, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal).
Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului PENSIUNEA PESTISORUL in scopul copierii continutului, de catre dispozitive sau programe automate sau copierea manuala a continutului. Fotografiile si datele pot fi folosite numai cu acordul scris al Furnizorului.

Frauda:
Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului PENSIUNEA PESTISORUL sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul PENSIUNEA PESTISORUL va fi considerat o tentativa de fraudare a site-ului si va face obiectul unei Plangeri Penale la organele de politie, impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Litigii:
Orice litigiu aparut intre Clienti si Furnizor va fi rezolvat pe cale amiabila.
In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, de pe raza municipiului TULCEA.
Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate raspunderea.


wordpress best themes - 2012 wordpress theme - magazine wordpress themes