Pensiunea Pestisorul va ofera posibilitatea efectuarii de Excursii Fotografice. Traseul combina portiuni de Dunare, canale navigabile cu garle, canale mici, inundatii si mlastini, fiecare din acestea oferind un peisaj diferit si o fauna diversa. Excursia se face cu o barca deschisa, la viteza de croaziera, in conditii de stabilitate si siguranta deplina.

Pentru grupuri mai mari preturile se negociaza.
Pentru informatii suplimentare va rugam sa cereti detalii la receptia Pensiunii.

Delta Dunarii este unul dintre cele mai spectaculoase locuri de pe Pamant. Imaginile sunt aproape suprarealiste, fie ca imortalizezi fauna, flora sau un banal peisaj. Este locul ideal pentru persoanele pasionate de Fotografie, indiferent de nivelul de experienta pe care il au. Poti obtine imagini de o expresivitate uimitoare cu un aparat modest si cu cateva cunostinte de baza in arta peisagistica.

Peisajele reprezintă în multe cazuri punctul de pornire al fiecărui fotograf, putând fi încadrate într-o serie de etape ce ajută la definirea stilului acestuia. Obţinerea unui peisaj reuşit ţine de foarte multe lucruri precum compoziţie, lumină, încadrare, dar aici in acest loc miraculos, regulile jocului se schimba si natura munceste in favoarea ta.

Odată ce te afli în faţa subiectului este bine să ţii cont de majoritatea setărilor ce le poţi realiza şi să fii atent la regulile de compoziţie care pot transforma total rezultatul. Nu uitati ca pentru o fotografie reusita este nevoie de o doză de creativitate combinată cu ingeniozitatea celui aflat în spatele aparatului de fotografiat.


wordpress best themes - 2012 wordpress theme - magazine wordpress themes